ANKARA / YENİMAHALLE - RIZA ÇÖLLÜOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

2. dönem 1. yazılı sınavlar sonrası, öğrencilerimizin durumlarını velileri ile paylaşmak ve eğitim - öğretimin kalitesinin yükseltilmesine dair yapılacaklar konusunda bilgi alış verişinde bulunmak için veli toplantısı gerçekleştirdik. Öğrenci başarısı için Veli-Okul-Öğrenci işbirliğine inanıp katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rıza Çöllüoğlu İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri  olarak okulumuzda gerçekleştirdiğimiz iftar programında Ramazan ayının manevi atmosferinde birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık.

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaşları ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andık. Programda emeği geçen Elif Gül AKYÜZ, Tuğba Betül BÜLBÜL , İlhan ORDUERİ öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızın kabulünün 103. yıldönümünü coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle andık.

Mrt

Rıza Çöllüoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS'ye girecek olan 8.sınıf öğrencilerimize lise okul tanıtımı kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gençlerbirliği Spor Lisesi’ne gezi düzenledik. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.  Öğrencilerimiz Liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme noktasında motive oldular. Etkinlikte emeği geçen Müdürümüz ve Rehber Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma Kulübü aracılığıyla 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda  Deprem Tatbikatı yapıldı. Siren sesi ile birlikte Çök Kapan Tutun hareketi yapılarak ardından bina tahliye edildi.

Mrt

Rıza Çöllüoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilere yardımlaşma duygusunu kazandırmak amacıyla 7/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleriyle 01.03.2024 tarihinde Deniz Feneri Derneği Lojistik Merkezine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz dernek faaliyetleri hakkında bilgi alıp, yardım kolileri hazırlama çalışmalarına katıldı. Etkinlikte emeği geçen Deniz Feneri Derneği gönüllülerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul müdürümüz ve müdür yardımcımız 8/A sınıfı öğrencileriyle okul bahçesinde güneşin ve temiz havanın tadını çıkararak kitap okuma etkinliği yapmıştır. Okumanın önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturan etkinliğin kitap okumayı alışkanlık haline getirmesi hedeflenmektedir.

Şbt

26 Şubat 2024 Pazartesi günü 09.30 ve 18.30 saatleri arasında okulumuzda Kızılay Kan Bağışı Kampanyası düzenlenmiştir.

Kızılay Kan Bağışı Kampanyasında emeği geçen Kızılay Kurumuna ve gönüllülerine, kan bağışında bulunan velilerimize ve mahalle sakinlerimize gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz.